Ben of ken jij iemand met een inspirerend verhaal? Nomineer nu jongeren in de leeftijd van 17 tot 25 jaar!

Young Impact is op zoek naar jongeren met en bijzonder verhaal. Een verhaal dat vertelt hoe zij op hun eigen manier impact hebben gemaakt op de wereld. Hoe zij hun talenten hebben ingezet om iets ongelooflijks te doen om de wereld een beetje mooier te maken. Maar vooral: een verhaal wat andere jongeren inspireert om ook iets in hun omgeving te willen betekenen.

Deze jongeren delen hun verhaal zelf tijdens de Young Impact Celebration op 30 mei 2017. Tijdens dit event worden er zes Young Impact Awards uitgereikt.

We zijn op zoek naar jongeren in de leeftijd van 17 tot 25 jaar met een inspirerend verhaal, over hoe zij op een impactvolle manier het verschil hebben gemaakt op het gebied van:

Onderwijs: jongeren die de wereld kansrijker maken
Natuur, dieren en milieu: jongeren die de wereld groener/duurzamer maken
Maatschappij: jongeren die de wereld socialer maken
Kunst & creativiteit: jongeren die de wereld mooier maken
Techniek & innovatie: jongeren die de wereld vernieuwender maken
Heldendaad: jongeren die de wereld heldhaftig beter maken

We zijn op zoek naar jongeren die anders durven denken en doen, jongeren die net een stapje verder gaan dan de meeste mensen. Hun talent en doorzettingsvermogen zijn een inspiratie voor andere jongeren. De jongeren moeten bereid zijn hun verhaal te vertellen in de media en live tijdens het event. Daarnaast staan ze open voor een Young Impact ontwikkelingstraject indien ze een award winnen.
Nomineer nu via deze link!

 


Geschreven door

Jongin Landelijk