Tandje bijzetten

Hoi,

 Ik ben Yara van Schendel. Via school werden we opgeroepen om mee te doen aan Flevoland Fietst tegen Kanker (FFTK). Mij leek het wel gaaf om er aan mee te doen, want je fietst samen de berg op tijdens het evenement ´Alpe d´Huez´. Ik moest toen een motivatiebrief schrijven. Dat was lastig maar het is mij gelukt. Na aanleiding van je motivatiebrief werd een gesprek met je gevoerd. Eind november zou bekend worden of ik daadwerkelijk mee mocht doen.

 Door allerlei gedoe hoorde ik een hele tijd niets, maar uiteindelijk kon ik toch een eigen crowdfundingpagina aanmaken. Toen heb ik naar letterlijk iedereen die ik op de mail en WhatsApp heb een mooi berichtje getypt. Ongeveer 3 a 4 dagen later had ik het inschrijfgeld al voor elkaar. Dat vond ik echt bijzonder. Op dit moment zit ik ruim boven de grens van 500,- euro. Ik ben daar super blij mee, want het overige geld wordt gegeven aan KWF en het Inloophuis Passie in Lelystad.

Dat zijn twee supergoede doelen, waar ik mij voor wil inzetten.

 Wil je mij ook sponsoren? Leuk! Klik dan (hier). Mocht je nog vragen hebben, dan kan je mij altijd via de mail bereiken. Ik zou het helemaal gaaf vinden als je deze mail door wilt sturen naar al je contacten. Op die manier kunnen we samen zo veel mogelijk geld ophalen voor het goede doel. Bedankt!

 Met vriendelijke groeten,

 Yara van Schendel

yaravanschendel@gmail.com                      

Geschreven door Gerrit Jan Tempelman