Voor jongeren kan het een enorme klap zijn om een dierbare te verliezen. Het verandert je leven voorgoed. Robin Voskuilen, die op jonge leeftijd haar vader verloor, heeft het initiatief genomen tot een workshop over herinneringsfilms.

,,Hallo! Mijn naam is Robin en ik ben op jonge leeftijd mijn vader verloren. Dit heeft er best wel ingehakt en ik had een manier nodig om dit verlies te verwerken. Daarnaast wilde ik ook graag mijn studie Media en Entertainment Management inzetten om mijn verhaal te vertellen met video. Door interviews met familie, vrienden en kennissen te houden ben ik heel veel meer te weten gekomen over mijn vader. Deze informatie heb ik omgezet in een script en daar heb ik een korte film van gemaakt.  Het maken van een beeldherinnering heeft mij heel erg geholpen met het verwerken van mijn verlies.”

“Nu wil ik graag andere jongeren helpen. Samen met Carrefour (jonginnop) en Rouwnop organiseer ik de workshop ´Videoverhalen´. Die workshop is bedoeld voor jongeren tussen de twaalf en achttien jaar die te maken hebben gehad met verlies en graag een blijvende herinnering willen maken. Tijdens vier bijeenkomsten kun je met elkaar praten over verlies en ervaringen met elkaar delen. Natuurlijk gaan we samen ook een film maken. Je leert niet alleen een mooi verhaal te vertellen, maar je schrijft ook een script, bedient de camera en monteert de beelden. Het eindresultaat is een bijzondere film, waarin je dierbare centraal staat.

Wil je ook meedoen? Fijn! Stuur dan een WhatsApp-berichtje naar Petra Zeeman op 06 83528810 of mail naar petra.zeeman@carrefour.nuOf gebruik het onderstaande formulier. Hopelijk tot ziens!

Groetjes Robin

Aanmelden:

Een moment geduld aub.