Afgelopen weekend ging ik met mijn vader en zijn vriendin mee naar de Kerstmarkt in een groot tuincentrum. Ze zouden het Kerstelijk hebben opgezet zei mijn vader. Dat hadden ze inderdaad. Het was echt mooi!

Ik ben dus niet de enige die Kerst(decoraties) zo leuk vindt. Er zijn best veel mensen die komen kijken en het tuincentrum is echt mooi versierd! Sprookjes zoals Sneeuwwitje, Doornroosje en ook Maleficent hadden de mensen van het tuincentrum super mooi nagemaakt. Ik heb veel foto’s gemaakt. De mooiste vind ik zelf denk ik Alice in Wonderland. Welke vinden jullie het mooist?

Alice in Wonderland

Rapunzel

Maleficent

Roodkapje

Belle en het beest

Hans en Grietje

Assepoester

Arthur

Sneeuwwitje

Dat waren de foto's 🙂


Geschreven door

Studente PsychologiernPaardrijden|Harry Potter|Lezen

Mirthe

Studente PsychologiernPaardrijden|Harry Potter|Lezen