Het is heerlijk zomers weer! Ik wil lekker zonnebaden in de tuin, zwemmen en natuurlijk ijsjes eten. Van mij mag het elke dag wel zo warm zijn. Alleen zit ik jammer genoeg binnen…

Het zomerse weer geeft mij al echte zomervakantiekriebels. Lekker vrij, de hele dag buiten zijn en super veel ijsjes eten. Maar zo ver is het voor mij helaas nog niet. Heb jij nog meivakantie? Geluksvogel! Maar misschien zit jij net zoals ik op school, stage of je werk. Super jammer natuurlijk met dit lekkere weer buiten. Hoe kun je toch optimaal genieten van het weer als je binnen moet zitten?

  1. Stel aan je leraar voor om buiten te werken. Ga met je klas buiten wiskunde maken of luisteren naar de geschiedenisles.
  2. Ga in je pauze een ijsje halen! Misschien kun je je leraar zelfs overtuigen om ijsjes tijdens de les te halen.
  3. Zorg dat je elke pauze die je hebt lekker buiten bent. Zo pak je zoveel mogelijk zonnestralen mee. En je kunt natuurlijk een waterballonnengevecht houden!
  4. Check kanikeenkortebroekaan.nl voordat je ’s ochtends weggaat. Dan loop je niet op school of je werk te zweten.
  5. Probeer als je vrij bent zoveel mogelijk te genieten van het zomerse weer, voordat het weer voorbij is!

Op zomerse dagen maak ik altijd gebruik van deze tips. In de pauze haal ik een lekker ijsje en ’s avonds ga ik buiten eten en sporten. Zo kan ik toch nog genieten van deze warme lente!

Wat zijn jouw tips om te genieten van het lekkere weer terwijl je naar school of werk moet?


Geschreven door

Elise | Student Communicatie | Lekker eten, hardlopen & genieten

Elise

Elise | Student Communicatie | Lekker eten, hardlopen & genieten