Ik ga dit jaar niet op zomervakantie, wat nu?!

Eindelijk vakantie! Rusten van school en je werk, tijd om te genieten van de zon en de zee, heerlijk drankje erbij met prachtig uitzicht vanaf de bank thuis…

Wat kun je doen
Het kan natuurlijk heel saai lijken als je vrienden op vakantie gaan en jij niet, je ziet de leuke foto’s van mensen op insta of in hun snapchat verhaal.

Wat kun jij dan doen om je vakantie zo leuk mogelijk voor jezelf te maken?
Weet wanneer je vrienden op vakantie gaan, zodat voor dat ze weggaan je nog met ze kunt chillen.
Koop bijvoorbeeld een NS-jongerentoerkaart, reis 3 dagen onbeperkt naar plekken in Nederland waar je nog niet bent geweest.
Ga lekker naar een festival zoals het Dicky Woodstock Popfestival wat ieder jaar in Augustus voor 3 dagen wordt gehouden.

 

Tja en wat nou als iedereen weg is…

Zoek dan een vakantiebaantje voor bijv. 2 weken dat klinkt misschien wel heel saai, maar je kunt er wel lekker geld mee verdienen, als je je loon hebt kun je je geld besteden aan leuke dingen ga bijv. shoppen, ga uit of doe er wat anders mee.

Geen zin om te werken?
Ga dan lekker Netflixen kijk dagenlang films of series hou bijv. Een film marathon.
Verwen jezelf met een dagje strand ga lekker naar Wellewaard en koop een heerlijk ijsje bij Eindeloos-Wellewaard, misschien als je internet hebt kun je zelfs Netflixen op het strand en kun je fijn luieren.

Activiteiten in de nop
Als je geen zin hebt om naar een grote stad te gaan om te shoppen of rond te reizen door het land, en je bent geen bankhanger, zijn hier een aantal leuke dingen die je kunt doen in de Noordoostpolder:
Ga uit met je vrienden in Chez Marknesse, ga gezellig naar de film, of naar de Orchideeënhoeve.

Als jij niet op zomervakantie gaat dan hoop ik dat je je door deze tips je niet hoeft te vervelen.