Ik haat deze horror dagen. Overal is horror. En het is zelfs zo erg dat ik niet even rustig boodschappen kan doen of naar de McDonald’s kan gaan. Komt mijn angst door het horrorhuis in Amerika?

Ik loop de Appie binnen en schrik. “Waaaahhhhh, you enter the hell”. “Wat, hier ook al?” Er staat een grote zwarte pop die je laat schrikken als je er langs loopt. “Zucht”, ik loop chagrijnig door de Appie. Is de komende week alles horror omdat het dan Halloween is? Ik hoop het niet!

Deze angst is gekomen na mijn reis naar Amerika. Toen ging ik naar het grootste horrorhuis in Hollywood. Er werden hier scenes uit horrorfilms nagebootst. Het leek nét echt mijn zus en ik liepen hysterisch door het horrorhuis heen. Dit doen we nooit meer. En dat blijkt, sindsdien ga ik geen één spookhuis in en zoek ik horror niet op. Deze weken zijn ook de Walibi Frightnights. Hier zou ik niet eens heen gaan als ik er 100 euro bij krijg. Ik kijk soms de filmpjes, maar er zelf tussenlopen? NEVER.

Om het-ontlopen-aan-horror-verhaal compleet te maken, ging ik zaterdag naar de McDonald’s. Huh file, voor de McDonald’s, hoe dan? “Komt u voor de Horror Drive”? NEE, riep ik gauw. “Dan mag u rechts”. Na 4 keer vragen of daar écht geen horror was ben ik toch naar binnen gegaan. Gelukkig stonden alleen buiten de griezels en binnen niet!

Toen ik die rij (meer dan 100 auto’s) zag dacht ik, waarom zoeken mensen die angst op? Of hebben die mensen echt geen angst en vinden ze het leuk? Ik heb het zelf natuurlijk ook één keer gedaan, misschien was het toen zó eng, dat ik het nu niet meer durf… Aankomende woensdag (31 oktober) tijdens Halloween blijf ik de hele dag binnen!

Ik ben benieuwd naar jullie verhalen. Zijn jullie bang of juist niet? En waarom dan? Heb jij ook zoiets spannends meegemaakt? Laat het weten in een reactie!


Geschreven door

Nynke l 22 jaar l Student Opleidingskunde l Gezelligheid, volleyballen l "Just do it"

Nynke

Nynke l 22 jaar l Student Opleidingskunde l Gezelligheid, volleyballen l "Just do it"